Ράγκμπι Παγκόσμιο Κύπελλο 2011 Τελική Live Online ροή Ράγκμπι TV

Του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι Τελική live streaming online Ράγκμπι TV.Watch ζουν IRB Ράγκμπι Παγκόσμιο Κύπελλο 2011 Τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου 2011 here.Rugby live streaming θα είναι telecasted στις 9 Σεπτεμβρίου μέχρι τον Οκτώβριο 23.Rugby Παγκόσμιο Κύπελλο 2011 στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας ξεκινά με την αγώνα ενάντια στην Τόνγκα 9 Σεπτεμβρίου, 2011. Ο τελικός θα παιχτεί στο Ώκλαντ, την Κυριακή 23 Οκτώβρη 2011, στο Eden Park. Το Χάλκινο τελική θα είναι στο Eden Park Παρασκευή 21 ημιτελικούς October.The θα διεξαχθεί στο Όκλαντ στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2011. Η προημιτελικούς επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σε Christchurch και Ουέλλινγκτον (2 σετ το καθένα), στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2011.The ράγκμπι Παγκόσμιο Κύπελλο 2011 Πρόγραμμα αγώνα είναι δεδομένη σε αυτή τη σελίδα.
 
Απλά επιλέξτε Ζήτηση σας κανάλι εδώ ( ESPNSTREAMTV.COM )



Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι 2011 θα είναι μια συναρπαστική στιγμή για τις ανταγωνιστικές ομάδες και φίλαθλοι του ράγκμπι. Αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο και είναι σε εξέλιξη από το 1987, όταν το τουρνουά που φιλοξενείται από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, και πραγματοποιείται μία φορά κάθε τέσσερα χρόνια. Το αρχικό πρόγραμμα των αγώνων για το ράγκμπι αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2011 παρουσιάζονται στον πίνακα σελίδων παιχνίδια. 48 Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί για επτά εβδομάδες σε 13 διαφορετικούς χώρους σκέψης της Νέας Ζηλανδίας. 20 ομάδες ανταγωνίζονται στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ιστοσελίδα προσφέρει πληροφορίες για τις ομάδες του παγκοσμίου κυπέλλου ράγκμπι. Ο δικτυακός τόπος του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι αργότερα η νέα είδηση ​​του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Διαβάστε για τη συσσώρευση, τους προκριματικούς αγώνες, την προετοιμασία της ομάδας, και τη διαφήμιση. RWC Εισιτήρια διατίθενται από τις αρχές του 2010. Οι τιμές των εισιτηρίων για τους ενήλικες κυμαίνονται από $ 60 έως $ 1250. Εισιτήρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι επίσης διαθέσιμα με την επίσημη ταξιδιωτικά πακέτα. Όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα μέσα του 2011.




ESPN ροή ζωντανού Ράγκμπι τηλεόραση


Οι πόλεις που χρησίμευσε ως βάση της ομάδας, επίσης, παρουσίασε, επιτρέποντας στους οπαδούς να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους σε μέρη του υπολογιστή σας. Επισκεφτείτε τη Νέα Ζηλανδία χάρτη μας για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας και να δείτε τις θέσεις του το κεντρικό στάδιο και τα κύρια τουριστικά πόλεις και κωμοπόλεις στη Νέα Ζηλανδία. Travelzone Επισκεφθείτε ταξιδιωτικές πληροφορίες μας και θα βοηθήσει στο σχεδιασμό τους. Αεροπορικά εισιτήρια είναι διαθέσιμα για τη Νέα Ζηλανδία Jetabroad.
Παρακολουθήστε Ράγκμπι Παγκόσμιο Κύπελλο 2011, ζωντανή σύνδεση σε PC, Ipad, το PS3, Tablet όλα τα προγράμματα περιήγησης Web Σε όλα τα OS. Πριν από αυτό το τουρνουά, τοπικούς αγώνες διεξήχθησαν, συμπεριλαμβανομένων των Έξι Ηνωμένων Εθνών έχει παρουσία από το 1883, κάλεσε αρχικά στο σπίτι Πρωτάθλημα Εθνών, η οποία περιλαμβάνει την Αγγλία, την Ουαλία, τη Σκοτία και την Ιρλανδία. Αργότερα, η Γαλλία και η Ιταλία προσχώρησε το μίγμα και να κάνει το Six Nations. Επιπλέον, μια σειρά Tri-Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Αυστραλίας, της Νότιας Αφρικής και τη Νέα Ζηλανδία. Το ράγκμπι είναι, επίσης, έπαιξε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων το 1900, 1908, 1920 και 1924 στο Παρίσι, Γαλλία. Το Παγκόσμιο Κύπελλο απονέμεται στην ομάδα που θα κερδίσει τον τελικό, στο τέλος του τουρνουά, αλλά είναι γνωστή ως η William Webb Ellis Cup και μετά από ένα φοιτητή που ονομάζεται William Webb Ellis εφευρέθηκε υποτίθεται ότι το παιχνίδι παίζοντας ποδόσφαιρο. Το 2011, το Παγκόσμιο Κύπελλο θα διεξαχθεί στη Νέα Ζηλανδία, και οι ανακοινώσεις έγιναν το 2015 και το 2019 το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς και. Το 2015, το τουρνουά διεξάγεται στην Αγγλία, τότε η Ιαπωνία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο κύπελλο ράγκμπι το 2019. Το τουρνουά είναι η εικοστή έθνη στο ράγκμπι Παγκοσμίου Κυπέλλου σε μια περίοδο δώδεκα μηνών στη χώρα υποδοχής, στην προκειμένη περίπτωση, η Νέα Ζηλανδία . Ανταγωνίζονται σε δύο φάσεις. Ist Πρώτον, στη φάση των ομίλων, στη συνέχεια να προχωρήσουμε σε μια φάση νοκ-άουτ. Πέντε χώρες χωρίζονται σε τέσσερις ομάδες, οι οποίες αναφέρονται ως Α, Β, Γ και Δ. Οι κορυφαίες τέσσερις ομάδες seeded στο προηγούμενο τουρνουά, στη συνέχεια, τοποθετήστε απομένουν σε κάθε ομάδα έχει ληφθεί από τις τέσσερις χώρες ήταν να χάσει στα προημιτελικά του προηγούμενου έκδοση, που τοποθετείται τυχαία σε μια λίμνη. Το 2011, ομάδα Α ξεκινά στη Νέα Ζηλανδία, στη συνέχεια, αποτελείται από τη Γαλλία, Tsonga και τον Καναδά με τον εθνικό τελικό της ομάδας Α, την Ιαπωνία. Στην ομάδα Β, η Αργεντινή είναι στην κορυφή, ακολουθούμενη από την Αγγλία, τη Σκωτία, τη Γεωργία και το άλλο νικητή των πλέι-οφ χωρίς προειδοποίηση. Στη συνέχεια, στην ομάδα Γ, την Αυστραλία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και περιλαμβάνει τη Νότια Αφρική Πισίνα Α, την Ουαλία, Φίτζι, Σαμόα και τη Ναμίμπια. Ράγκμπι ράγκμπι απευθείας πρόσβαση στη ροή του ρολογιού από οπουδήποτε μέσω της σύνδεσής σας στο Internet. Πάρτε τη συμμετοχή σας για ράγκμπι πρόσβαση ροής στον υπολογιστή σας.





ESPN ροή ζωντανού Ράγκμπι τηλεόραση

Υπάρχουν δώδεκα διοργανώτριες πόλεις στη Νέα Ζηλανδία, δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι παίζεται. Είναι διάσπαρτα σε όλη τη Νέα Ζηλανδία στο άλλο και περιλαμβάνουν Whangerei, Auckland, Rotorua και Hamilton και Νέο Πλίμουθ, Napier, Palmerston North και Ουέλινγκτον. Επιπλέον, Nelson, Christchurch, Dunedin και Invercargill πόλη θα φιλοξενήσει το 2011 τουρνουά. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά ράγκμπι, κάντε κλικ στο μπάνερ σε αυτή τη σελίδα για να ξεκινήσει με την πλήρη πρόσβαση σε Rugby Rugby και τηλεόραση τρέφεται με εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Το 1987, το τουρνουά διεξήχθη στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, τη Νέα Ζηλανδία νικήσει Γαλλία 29 -9 και έρχεται πρώτη, Ουαλία ήρθε τρίτο, νικώντας την Αυστραλία 22-21 τέταρτη θέση. Το 1991, ο τελικός ήταν μεταξύ της Αυστραλίας και την Αγγλία, την Αυστραλία έρχεται σε 12-6. Νότια Αφρική, είχε το τουρνουά το 1995, νικώντας τη Νέα Ζηλανδία 15-12. Ουαλία ήταν ο πρωταθλητής το 1999, και την Αγγλία ήταν υψηλότερη το 2003. Το πιο πρόσφατο τουρνουά το 2007, το τουρνουά διοργανώθηκε στη Γαλλία και τη Νότια Αφρική, την Αγγλία νικήσει 15-6. Αυστραλία ήταν ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ράγκμπι δύο φορές, το 1991 και το 1999 και φιναλίστ το 2003. Η Νότια Αφρική είναι η μόνη άλλες χώρες για να πάρει δύο νίκες το 1995 και ξανά το 2007. Η Αγγλία κέρδισε το 2003 και η νίκη της Νέας Ζηλανδίας το 1987 επίσης. Μεταξύ των τεσσάρων, η Νέα Ζηλανδία είναι η μόνη χώρα που δεν έχει έναν μεσίτη τουλάχιστον μία φορά, και η Γαλλία είχε μια σειρά που ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα. Για να δείτε το ζωντανό Παγκόσμιο Κύπελλο theRugby σε απευθείας σύνδεση, κάντε κλικ στους συνδέσμους σε αυτή τη σελίδα για την ένταξη και την πρόσβασή σας ζήσει ράγκμπι σε βίντεο υψηλής ποιότητας.